Digitale en papieren patronen met een alternatief

Alle patronen zijn zowel digitaal als in papieren versie te verkrijgen. Ieder patroon voorziet meerdere basisversies en verschillende opties in patroondelen. Hierdoor kan met één patroon steeds weer nieuwe kledingstukken worden gemaakt, variërend van eenvoudig tot meer bewerkelijk. Alle patronen zijn bovendien voorzien van een duidelijke werkbeschrijving met foto-tutorial. De patronen kunnen hierdoor ook door minder ervaren naai(st)ers worden gemaakt.
Mochten er zich desondanks toch problemen stellen bij het in elkaar zetten van de patronen, dan verwijs ik graag naar de Facebookpagina van Lieveke en zus om uw vraag te stellen, of via info@lievekeenzus.com.

Het digitale patroon bestaat uit verschillende patroondelen op A4 formaat die eenvoudig zelf afgedrukt en samengevoegd kunnen worden volgens het legschema in de werkbeschrijving. Het patroon en de werkbeschrijving worden via mail bezorgd onder pdf-indeling.

Het papieren patroon betreft een afdruk van het patroon op groot formaat, dat per post wordt verstuurd. De werkbeschrijving, eveneens onder pdf-indeling, wordt via mail bezorgd voor de papieren patronen die via de webshop van Lieveke en zus werden gekocht. De papieren patronen die via een verkooppunt werden aangekocht bevatten een unieke code waarmee de werkbeschrijving kan worden gedownload via de website onder menu ‘werkbeschrijvingen’.

Meer info en bestellen Meer info en bestellen

Digitale versie - 6,10 EUR, incl. BTW

Papieren versie - 12,50 EUR, incl. BTW

Meer info

Digitale versie - 7,40 EUR, incl. BTW

Papieren versie - 15,00 EUR, incl. BTW

Meer info

Meer info en bestellen  

Digitale versie - 7,40 EUR, incl. BTW

Papieren versie - 15,00 EUR, incl. BTW

Meer info

 

Maakte je een jurk met één van onze patroontjes en wil je hiermee graag anderen inspireren? Stuur me een foto met je naam via mail en ik voeg je toe op het Pinterestbord van Lieveke en zus.